perfand, fm groupΗ Εταιρεία FM WORLD ιδρύθηκε στην Πολωνία το  2004 είναι σήμερα η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στον κόσμο στην αγορά αρωμάτων. Μόλις πέντε (5) χρόνια μετά την ίδρυσή της, γνωρίζει απίστευτη επιτυχία και διατηρεί γραφεία σε περισσότερες από 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων αγορών, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ισπανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, ο Καναδάς, η Αυστραλία και άλλες.

Από την έναρξη της εταιρίας, οι παγκόσμιες πωλήσεις των προϊόντων της αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 640% μόνο κατά τα πρώτα 4 χρόνια και το δίκτυο ανεξάρτητων της συνεργατών έχει υπερβεί τον αριθμό των 3.000.000!

Η FM  WORLD προήλθε από τη συνεργασία των εταιριών «Perfand» και «Drom Fragrances International KG».

partnersΗ μεν «Perfand» ιδρύθηκε το 1995 και παράγει Parfum, Eau de Parfum και Eau de Toilette. Αρχικά δραστηριοποιούνταν αποκλειστικά στην πολωνική αγορά. Τα προϊόντα της βασίζονται σε αρωματικές συνθέσεις που δημιουργούνται από την παγκοσμίου φήμης γερμανική εταιρεία «Drom Fragrances International KG».

Η δε Drom Fragrances International KG ιδρύθηκε το έτος 1911 και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αρωμάτων. Έχει έδρα στο Μόναχο και διατηρεί δημιουργικά κέντρα στη Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μόναχο, Guangzhou και το Σάου Πάολο. Οφείλει την επιτυχία της αφενός στα πρότυπα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των αποσταγμάτων και αφετέρου στην μεγάλη ποικιλία αρωμάτων που διαθέτει.

Οι ιδρυτές της FM  World  αποφάσισαν να διανείμουν τα προϊόντα της μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ – MLM, που αποτελεί μία από τις πιο προοδευτικές μορφές πώλησης. Το δικτυακό μάρκετινγκ επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή και παράλληλα προσφέρει την δυνατότητα απόκτησης ελκυστικών εισοδημάτων και οικονομικής ανεξαρτησίας μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Η FM WORLD παράγει κατ’ αρχήν αρώματα άριστης ποιότητας, διότι όλα τα αποστάγματα δημιουργούνται στο παγκοσμίως γνωστό εργαστήριο της εταιρίας DROM Fragrances International, η οποία δραστηριοποιείται την αγορά αρωμάτων για περισσότερο από 100 χρόνια με πελάτες κορυφαίες εταιρείες όπως: Lancοme, Versace, Gucci, Avon, L’Orschal, Escada, Wella , Johnson & Johnson, κλπ. Η FM προσφέρει μεγάλη ποικιλία από τα πιο διάσημα αρώματα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά σε ένα ευρύ φάσμα από τις μυρωδιές όλων των ομάδων: άνθη, γλυκά, φρούτα, κτλ. Ανάμεσα στα προϊόντα της FM θα βρείτε μια ξεχωριστή σειρά αρωμάτων με φερομόνες, τα οποία απευθύνονται και στα δύο φύλλα και αυξάνουν την ελκυστικότητα του ατόμου που τα φοράει. Εξαιρετικά γοητευτικά είναι και τα αρώματα για τα παιδιά!

Η γκάμα των προϊόντων της FM GROUP συνεχώς εμπλουτίζεται, τα προϊόντα με τα οποία ξεκίνησε η FM GROUP είναι τα αρώματα της εξαιρετικής σειράς FM by Federico Mahora. Στόχος μας αποτέλεσε η fm-brandsπολυτέλεια των αρωματικών συνθέσεων να εισέλθει στη ζωή των καθημερινών ανθρώπων. Και το έχουμε ήδη καταφέρει με την πολύτιμη συνεργασία της Perfand και της Drom. Η επωνυμία FM Federico Mahora περιλαμβάνει επιπλέον προϊόντα όπως κρέμες σώματος, aftershave, αφρό ξυρίσματος, αρωματικά σπρέι μαλλιών και άλλα αρωματικά προϊόντα περιποίησης, που συμπληρώνουν τις σειρές των αρωμάτων και επεκτείνουν τις σειρές των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας όπως είναι οι μοναδικές σειρές UTIQUE, FONTAINAVIE, GOLD REGENESIS, HAIR LAB, NUTRICODE και πολλά άλλα. Η πλατφόρμα προϊόντων FM  MAKE UP ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των καλλυντικών, τα οποία είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά, εκχυλίσματα και φυτικά έλαια, και χαρίζουν στο δέρμα υπέροχη εμφάνιση και τέλεια προστασία. Τα προϊόντα  FOR HOME αποτελεί την ένδειξη προϊόντων υψηλής ποιότητας τα οποία διατηρούν το σπίτι σας καθαρό με ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Το brand Aurile αποτελείται από προϊόντα που δημιουργήθηκαν για τη δική σας απόλαυση. Οι φυσικοί και αρωματικοί καφέδες εξαιρετικής ποιότητας ικανοποιούν τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών, ενώ οι πρωτοποριακές συνθέσεις των βιο-λειτουργικών καφέδων αποτελούν την απόλυτη καινοτομία στην αγορά.

KTIRIO-243x300Ο σκοπός της FM WORLD Cyprus είναι να δώσει την ευκαιρία  στους ανθρώπους κάθε οικονομικοκοινωνικής τάξης και ηλικίας να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση με πλήρη ή μερική απασχόληση και με ελάχιστη επένδυση. Το μόνο που απαιτείται είναι η επιμονή, η υπομονή και επιθυμία για επιτυχία. Οι καταναλωτές προϊόντων FM, θα είναι πάντα ικανοποιημένοι από την ποιότητα, τις τιμές, την εξυπηρέτηση και βεβαίως από τη δυνατότητα συμπλήρωσης εισοδήματος  μέσω της συνεργασίας με την εταιρία.

Η FM WORLD στη Κύπρο   ξεκίνησε  το 2008  και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε δυναμικό παρόν στην FM WORLD. Άν και πολύ λίγο χρονικό διάστημα λειτουργίας της μέχρι σήμερα, η FM World με την συνεχώς ανοδική πορεία της, κατακτάει διαρκώς όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.