Η εγγραφή σας, μπορεί να γίνει και ΔΩΡΕΑΝ, με όλα τα προνομία και  χωρίς καμία δέσμευση. Επιπλέον με την εγγραφή σας ως μέλος στην FM GROUP αποκτάτε το δικαίωμα, να αγοράζεται τα προϊόντα σας,  με  -30% έκπτωση από τις τιμές του καταλόγου. Επωφεληθείτε τώρα! Ζητάμε δυναμικά άτομα σε όλη τη Κύπρο για συνεργασία, με απεριόριστες προοπτικές εξέλιξης. Ξεκινήστε σήμερα, χωρίς κανένα οικονομικό ρίσκο, απόλυτη ελευθερία επιλογών.  Γιατί να ξεκινήσεις μια συνεργασία μαζί μας?
  • Δεν υπάρχουν  προϋποθέσεις ή δεσμεύσεις, ο καθένας δουλεύει με τον τρόπο που θέλει.
  • Χωρίς μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές.
  • Χωρίς υποχρεωτικές ή ελάχιστες παραγγελίες.
  • Άμεση υποστήριξη και βοήθεια από την πρώτη ημέρα.
  • Σύγχρονα συστήματα εκπαιδεύσεις και καθοδηγήσεις που ανταποκρίνονται στην σημερινή εποχή.
  • Δωρεάν επιπλέον εργαλεία για την δουλειά σας, αποκλειστικά από την δική μας ομάδα.
  • Επιβράβευση των προσπαθειών σας με επιπλέον χρηματικά κίνητρα και δώρα.
  • Εάν έχετε κάποιες απορίες επικοινωνήστε μαζί μας πριν συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφή . Είμαστε πρόθυμοι να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πως δουλεύει το σύστημα, εξάλλου η δική σου επιτυχία, είναι και δική μας.
Ξεκίνα σήμερα κιόλας, για να έχεις ένα καλύτερο αύριο, είναι πολύ πιο απλό απ’ότι νομίζεις.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Η διεύθυνση σας (απαραίτητο)

Η περιοχή σας

Η πόλη σας (απαραίτητο)

Ταχυδρομικός Κώδικας (απαραίτητο)

Κινητό Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Σταθερό Τηλέφωνο

Αριθμός Ταυτότητας (απαραίτητο)

Ημερομηνία Γεννήσεως (απαραίτητο)

Επιλέξτε πακέτο για την εγγραφή μέλους (απαραίτητο)

Νεο Premium Starter - Το νέο επαγγελματικό Βαλιτσάκι, περιέχει τα 150 δείγματα αρωμάτων, έχει ξεχωριστούς χώρους για όλα τα αλλά βοηθητικά υλικά σας, είναι από Ιταλικό οικολογικό δέρμα με βελούδινη εσωτερική επένδυση, κόστος 48 Ευρώ.

ΑυτοΚαταναλωτής ΔΩΡΕΑΝ - Για να αγοράζεις τα προσωπικά σας προϊόντα με έκπτωση έως και -30%. Ο αυτοκαταναλωτής ΔΕΝ μπορεί να δημιουργήσει ομάδα, δηλαδή να συστήνει άτομα στην εταιρία και δεν μπορεί να συμμετέχει στα προγράμματα κινήτρων και ανταμοιβών της εταιρίας, μπορεί ανά πασά στιγμή να αναβαθμίσει το λογαριασμό του σε συνεργάτη, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια, αγοράζοντας ένα πακέτο εκκίνησης (Starter Kit).

Το μήνυμά σας ή γράψτε τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε.

Πριν την αποστολή ελέγξτε ότι όλα τα στοιχεία σας είναι σωστά, ειδικά το email, διότι θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης της εγγραφή σας.

Συμπληρώστε τον Αριθμό * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με καμία άλλη εταιρία ή επιχείρηση και δεν τα χρησιμοποιούμε για κανένα άλλο σκοπό.