Ο ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ FM WORLD CYPRUS

Η FM WORLD έχει μια μεγάλη γκάμα καθημερινών και πολύ  ποιοτικών προϊόντων (πάνω από 1600 κωδικούς made in E.U.), σε ανταγωνιστικές τιμές, που απευθύνονται σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε σπίτι! Τα προϊόντα της FM WORLD βασίζονται σε φυτικά πιστοποιημένα συστατικά και όχι σε τεχνητά, ή χημικά!

Η FM WORLD έχει πάνω από 300 αρώματα, όλα τα αρωματικά έλαια προέρχονται από το εργοστάσιο DROM της Γερμανίας , που είναι το ίδιο όπου πολλές επώνυμες εταιρίες αγοράζουν τις αρωματικές συνθέσεις τους. Όλα τα αρώματα μας είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα, παρασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή ένωση και ΟΧΙ σε κάποια τρίτη χώρα. Όλα τα αρώματα μας είναι PARFUM, έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αρωματικά έλαια, 20% έως και 30% και το αναγράφουν στις συσκευασίες!

Η FM WORLD προσφέρει ποιοτικά και πιστοποιημένα αρώματα, χωρίς επικίνδυνες χημικές ουσίες, με μεγαλύτερα ποσοστά αρωματικού ελαίου (έως και 30%), έναντι του εμπορίου, σε πολύ χαμηλές τιμές (έως -80%), εδώ πληρώνεις μόνο το περιεχόμενο, και ΟΧΙ τους μεσάζοντες, τη συσκευασία, το όνομα και τη διαφήμιση.

Προσφέρουμε μόνιμη έκπτωση 30% σε όλα τα μέλη μας, γίνε τώρα μέλος ΔΩΡΕΑΝ και απόκτησε μοναδικά προνόμια>>>

FULL SCREEN – PDF