Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής είναι δωρεάν με όλα τα προνόμια. Εγγραφή>>>
Οχι, δεν υπάρχει συνδρομή μέλους, ούτε μηνιαία, ούτε σε ετήσιο επίπεδο. Ούτε καμία υποχρέωση για ελάχιστες μηνιαίες αγορές προϊόντων.
Με την εγγραφή σας αποκτάτε το δικαίωμα, να αγοράζεται τα προϊόντα της εταιρίας, 30% φθηνότερα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, οι αγορές σας μπορούν να γίνουν και online από τον υπολογιστή σας, τηλεφωνικός, με email ή Fax. Επίσης να συστήνεται άλλα άτομα στην FM GROUP και να παίρνετε προμήθειες από τις αγορές τους.
Με την εγγραφή σας θα παραλάβετε όλους τους έντυπους καταλόγους της εταιρίας, με όλα τα προϊόντα. Οι κατάλογοι είναι πολύ εύχρηστοι και ανανεώνονται περίπου κάθε εξάμηνο.
Μετά την αποστολή της αίτησης σας θα παραλάβετε το σετ εκκίνησης που έχετε επιλέξει, το σετ περιέχει το πλήρες σετ καταλόγων. Κάθε συνεργάτης της FM GROUP λαμβάνει από την εταιρία έναν προσωπικό ατομικό κωδικό, ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να εισχωρήσετε στο κόσμο της FM GROUP. Έτσι, ανεξάρτητα εάν θέλετε να δώσετε μια παραγγελία, έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρηση της FM GROUP, θέλετε να συστήσετε νέους συνεργάτες ή να περιηγηθείτε στον εσωτερικό ιστότοπο της εταιρείας, θα ερωτηθείτε αυτόματα να καταχωρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας. Αυτή η διαδικασία υπάρχει για τη δική σας ασφάλεια.
Στην FM GROUP είσαστε το αφεντικό του εαυτού σας. Είτε θέλετε να αφιερωθείτε αποκλειστικά είτε να κερδίζετε ένα επιπλέον εισόδημα στον ελεύθερο χρόνο σας, εσείς αποφασίζετε πότε και πόσο θέλετε να δουλέψετε. Δεν υπάρχει ωράριο, οπότε μπορείτε να επενδύσετε το χρόνο σας όπως σας εξυπηρετεί.
Όχι, εάν δεν το θέλετε. Δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση για πώληση προϊόντων, ως συνεργάτης αγοράζετε με 30% έκπτωση. Το μόνο πρέπει να κάνετε είναι να συστήνεται σε όλους να αγοράζουν κατευθείαν σε χονδρική τιμή από την εταιρία , έτσι δημιουργείτε ένα δίκτυο καταναλωτών και η εταιρία σας ανταμείβει ανάλογα με το τζίρο που κάνει το δίκτυο σας. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να πουλάει τα προϊόντα με εμπορικό κέρδος πάνω από 40%.
Όχι, σε καμία περίπτωση. Οι πυραμίδες είναι απάτες που περιλαμβάνουν μόνο χρήματα ή ακριβά και άυλα προϊόντα. Εδώ μπορεί κάποιος να κάνει εμπόριο, αν πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις ο ίδιος, ή να κάνει ένα δίκτυο καταναλωτών από το οποίο η εταιρεία του επιστρέφει ποσοστά και τον ανταμείβει με μπόνους.
Στην ομάδα μας συμμετέχουν άνθρωποι ειδικοί στους διάφορους τομείς προϊόντων όπου δραστηριοποιείτε η FM GROUP. Ειδικές εκπαιδεύσεις, ενημερώσεις, σεμινάρια και εκπαιδευτικό υλικό έχει ετοιμαστεί και σας το παραδίδουμε σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή για την ενημέρωση σας. Επίσης τα επίσημα έντυπα, εγχειρίδια και βιβλία της FM GROUP είναι στη διάθεση σας. Εκπαιδευτικά σεμινάρια γίνονται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας κάθε μήνα, ειδικά σεμινάρια προϊόντων μπορείτε να παρακολουθήσετε και μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρίας. Είναι σεμινάρια που έχουν μαγνητοσκοπηθεί για να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με την άνεση σας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε από την πόλη σας, σε κάποια άλλη.
Με την FM GROUP μπορείτε να κερδίστε χρήματα ως σύμβουλος πωλήσεων, παραγγέλλοντας προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή και μεταπωλώντας στους πελάτες σας στην τιμή του καταλόγου με κέρδος 40% ή ακόμα και παραπάνω (έως και 65% με επιπλέον ειδικές εκπτώσεις). Ακόμα, μπορείτε να προσκαλέσετε και άλλα μέλη και χτίζοντας μια ομάδα να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα. Τα μέλη της ομάδας σας μπορεί να βρίσκονται και εκτός Ελλάδας, στις χώρες που δραστηριοποιείτε η FM GROUP. Τα Bonus απο τις αγορές της ομάδας σας, βάση του σχεδίου marketing της FM GROUP, σας καταβάλλονται κάθε μήνα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Η FM GROUP χρησιμοποιεί τις κορυφαίες διαδικασίες κατασκευής και υψηλά ποιοτικά στάνταρ τα οποία συνοδεύονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Όλα τα προϊόντα της FM GROUP είναι πιστοποιημένα από ευρωπαϊκά ανεξάρτητα ινστιτούτα και όπου χρειάζεται από τους εθνικούς φορείς, έλεγχου πιστοποιήσεις προϊόντων.

Υποβάλετε μια νέα ερώτηση:

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το Τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

  Η Περιοχή σας

  Η Ερώτηση σας

  Συμπληρώστε τον Αριθμό * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.